16/3/09

Copa catalana


El dia 14 de març vaig anar a Puig-reig a dormir a un hotel.
El dia següent varem anar al pavelló perquè havia de fer una competició
de gimnàstica artística masculina. Els aparells que tinc de fer a les competicions son: terra, paral·leles, anelles, cavall amb arcs, salt i barra fixa.
Jo vaig anar a una competició de gimnàstica a Salt i feia la categoria promoció 2
i vaig quedar 4t i el dia que vaig anar a entrenar em van dir que havia passat a la categoria promoció 3. A la competició de Puig-reig ja estava a promoció 3.
A mi el que se’m dona millor es el terra i el salt però a la competició de Puig-reig
em vaig embolicar perquè vaig tenir de aprendre uns altres exercicis i a la competició de Puig-reig al exercici de terra em vaig quedar en blanc. A l’exercici de anelles havia de fer la dislocació que es donar la tombarella per damunt dels arcs i al exercici de paral·leles havia de fer la tombarella per sobre de les barres però les barres estaven molt separades per a mi i quant ho vaig fer hem colava pel mig de les barres.
Tot i així va arribar l’hora dels premis i jo no m’ho podia creure perquè vaig quedar tercer de Catalunya de promoció 3 i jo pensava que era quasi impossible que pugues guanyar contra aquells nens que ni sabien tant i quant van dir el meu nom hem vaig posar tant alegre... De fet la meva mare de la il·lusió que li feia es va posar a plorar. Però era normal perquè no m’havia passat mai a la Copa Catalana.
Doncs jo estic molt content i satisfet del que vaig fer i penso fer-ho així totes les vegades que competeixo i ara em sembla que la pròxima competició torna a ser a Salt però aquell poble hem dona bona sort. Allí hi viu una noia que hem feia unes colònies de gimnàstica a Vilanova i la Geltrú i a Girona i la noia es diu Ariadna i es molt, molt simpàtica. Ara aquests anys hem sap greu perquè no hi he anat però la continuo veient a les competicions perquè entrena al club de gimnàstica de Salt!!!!

No hay comentarios: